Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

25.000 ευρώ φέρεται να εισέπραξε ο Κώστας Σημίτης ..

Αποζημιώσεις ύψους 25.000 ευρώ για τρομοκρατικές επιθέσεις στο γραφείο του φέρεται να εισέπραξε ο Κώστας Σημίτης ...
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο της οδού Νίκης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του με γκαζάκια και με διαφορά 26 μηνών.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο της οδού Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου 2012.
Για την επίθεση του 2010 την ευθύνη είχε αναλάβει η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» που σε ηλεκτρονική προκήρυξη ανέφερε ότι ο Κώστας Σημίτης επελέγη ως πρόσωπο που «συμβολίζει την πολιτική και οικονομική εξουσία».
Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.
Πηγή Real news
Τη στιγμή που οι Έλληνες χάνουν το βιος τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Σημίτης παίρνει αποζημιώσεις επειδή με την βοήθεια πολλών "συναδέλφων" του οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το χάλι;

ΠΗΓΗ: http://forza-grecia.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου