Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ



ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ
Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί συγκλονισμένος το δράμα των ελεύθερων πολιορκημένων Παλαιστινίων της Γάζας που βρίσκεται ξανά αυτές τις ημέρες σε έξαρση.
Η γενοκτονία ενός μεσογειακού λαού που δεν του επιτρέπεται να έχει πατρίδα εδώ και δεκαετίες, που βρίσκεται σε αιχμαλωσία μέσα στην ίδια τη χώρα του και που εξαθλιώνεται καθημερινά, συγκινούσε πάντα και ιδιαίτερα σήμερα τους Έλληνες που νοιώθουν τη σιδηρά φτέρνα των διεθνών κατοχικών δυνάμεων και των δωσίλογων να θέτει υπό αίρεση την αυθυπαρξία του έθνους, που επίσης οδηγείται σε γενοκτονία.
Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί παρά να καταδικάζει το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ που έχει μετατρέψει τη Γάζα στη μεγαλύτερη φυλακή της υφηλίου, σε πραγματικό στρατόπεδο εξόντωσης.
Το ΕΠΑΜ συγκροτημένο πάνω στη βάση της ανάγκης του Ελληνικού λαού να υπερασπιστεί την Πατρίδα και να οργανώσει την Αντίσταση του απέναντι στις απειλές των ίδιων ιμπεριαλιστών που με διάφορες μορφές ισοπεδώνουν ολόκληρες χώρες και δουλώνουν τους λαούς, εκφράζει την αγωνιστική συμπαράσταση του στον λαό της Γάζας και την αμέριστη κατανόηση στο καθημερινό δράμα του. Ο αγώνας μας είναι κοινός!
Οι λαοί του Ευρωπαϊκού Νότου και της Ανατολικής Μεσογείου, και όχι μόνο, είναι ενωμένοι απέναντι στους κοινούς εχθρούς και μπορούν να αποτρέψουν τα σχέδια και τις επιβουλές ενάντια στην ύπαρξη τους, αντιτάσσοντας τον Αγώνα, τις βαθιές πολιτιστικές τους αξίες και το όραμα μιας ελεύθερης και δίκαιης κοινωνίας.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
25-11-2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου